ROMÂNIA BREAKING NEWS

„10 PENTRU GĂGĂUZIA”! Senatorul român Viorel Badea „trage de mânecă” pe aleșii neamului, să adune fiecare câte 10 cărți pentru școlile din Găgăuzia – R.Moldova

Vicepreședintele Comisiei românilor de pretutindeni, senatorul PDL Viorel Badea, a anunțat, luni, în plenul Senatului, demararea unei campanii de strângere de cărți românești pentru școlile din Găgăuzia, solicitând ca fiecare parlamentar să contribuie cu câte zece cărți.

Senatorul PDL a solicitat cuvântul în plenul Senatului, pentru a cere sprijinul parlamentarilor în vederea strângerii de cărți pentru școlile din Republica Moldova.

„La inițiativa Comisiei românilor de pretutindeni, s-a aprobat azi în Biroul Permanent al Senatului demararea unei campanii de strângere de cărți pentru școlile românești din Găgăuzia. Pentru informarea dumneavoastră, în Găgăuzia sunt 55 de unități școlare din care numai două predau toate materiile în limba română, așa că fac un apel către dumneavoastră, din plenul Senatului, în special către liderii de grup, să începem de săptămâna aceasta ca fiecare dintre colegii noștri să aducă un număr de cel puțin zece cărți din bibliotecile personale pentru a putea să ducem la bun sfârșit această campanie”, a spus Badea.

Sursa: Mediafax

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.