ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO // Atac militar rusesc la Odesa

VIDEO // Atac militar rusesc la Odesa

Potrivit deschide.md, o unitate militară din nordul regiunii Odesa a fost atacată de forțele militare ruse. Potrivit portalului „Dumskaya”, este vorba despre unitatea militară din raionul Podolsk.

Sursa citată susține că în urma atacului, șase persoane au fost ucise, iar 7 – rănite. Totodată, 19 persoane sunt dați dispăruți.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: