ROMÂNIA BREAKING NEWS

Guvernul Marii Britanii ia în calcul instituirea legii marțiale în caz că un Brexit fără acord ar genera nesupunere civilă

Guvernul Marii Britanii ia în calcul instituirea legii marțiale în caz că un Brexit fără acord ar genera nesupunere civilă

Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie. Parlamentarii Britanici se vor aduna din nou pe 29 ianuarie și vor vota moțiunea propusă de May și amendamentele sau alternativele propuse de parlamentari.

Potrivit informației publicate de Sunday Times, oficiali sub protecția anonimatului au dezvăluit că în cazul în care un Brexit fără acord ar genera reacții de nesupunere civilă, guvernul Marii Britanii ia în calcul instituirea legii marțiale, interdicții de circulație sau alte alternative în concordanță cu prerogativele pe care le au la îndemâna, pentru a clama protestele.

Votul din 29 martie nu va însemna o votare a unui acord revizuit privind Brexitul. Deputații vor vota alternativele propuse de membrii parlamentului și vor arăta dacă există vreo cale de a se obţine o majoritate în Camera Comunelor pentru un asemenea acord revizuit.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: