ROMÂNIA BREAKING NEWS

"Trupele armate ruse trebuie introduse in Ucraina". Cum ? Ne explica Vladimir Jirinovski !

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, sustine introducerea trupelor rusesti in Ucraina. Jirinovski spune ca acelasi lucru si-l doreste si Occidentul, care cu orice motiv incearca sa creeze un conflict militar in tara, scrie informing.ru.

Vladimir Jirinovski

„A scoate „Berkutul” din Kiev inseamna ca Kievul va arde, iar Occidentul va privi ce actiuni va intreprinde ursul rus. Iata arde Ucraina rusa, batjocoresc rusii. Ce va face un patriot adevarat al tarii sale? El va trimite armata rusa sa apere”, a declarat politicianul.

El a adaugat ca americanii „vor razboi, dar nu mondial”.  ” Nimeni nu ne va bombarda. Este necesar ca rusii sa intre in Ucraina. As fi salutat acest lucru”, a adaugat Jirinovski.

Sursa:inprofunzime.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.