ROMÂNIA BREAKING NEWS

S-a găsit soluția pentru cea mai ieftină benzină și motorină din România

S-a găsit soluția pentru cea mai ieftină benzină și motorină din România

Nu, nu este o glumă sau o șmecherie! Este soluția găsită pe un site românesc – peco-online.ro. Un site care monitorizează prețurile în timp real, al carburanților la principalii furnizori și stațiile acestora. Pe site sunt prezentate prețurile și locația stațiilor OMV, Petrom, Rompetrol, Partener Socar, Pollux, SMO, SpielmannOil, Şocar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol și Ozana. Site-ul are disponibilă și o plicație pentru smartphone în GooglePlay.

După cum reiese și din descrierea site-ului, Peco Online este site-ul prin care poţi verifica rapid preţul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare staţie OMV, Petrom, Rompetrol, Şocar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO, SpielmannOil din România. De asemenea, poţi căuta cel mai bun preţ din jurul tău, din oricare localitate din ţara sau de pe orice rută/traseu.

Găseşte locaţia tuturor staţiilor OMV, Petrom, Rompetrol, Şocar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO, SpielmannOil, Gazprom, Lukoil, Mol, AS24, Carbogaz, Celly, ecombustibil, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, MediaTrans, PartenerRompetrol, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, TSV şi obţine indicaţii de navigare către staţia selectată.

  • Evoluţia preţului la benzină şi motorină în ultimele luni

  • Lista actualizată zilnic cu cele mai mici preţuri la benzina, motorină şi GPL din principalele oraşe din ţară

  • Promoţiile curente din benzinării

De exemplu, la ora scrierii acestui articol, 15:00/26.01.2019, potrivit peco-online.ro, cea mai ieftină benzină se putea cumpăra cu 4,90 Lei, la stația Rompetrol din Câmpulung, Argeş Str. Cuza Vodă, nr. 38A, 115100, iar cea mai ieftină motorină, la preţul de 5,25 Lei, la stația ART din Alexandria, Teleorman, str. Alexandru Ghica nr.109, 140037.
Potrivit sursei, citate, „preţurile din fiecare staţie peco din reţelele OMV, Petrom, Rompetrol, Şocar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO, SpielmannOil sunt actualizate la diferite momente din zi, în fiecare zi; pentru benzinăriile Lukoil, Rompetrol, Mol şi Gazprom nu există momentan posibilitatea de a obţine aceste preţuri actualizate zilnic. Preţurile returnate de către aplicaţie pot câteodată diferi de cele afişate la pompa din cauza întârzierii cu care aceste preţuri sunt procesate şi actualizate de către serverul principal.”

Pe site există opțiunea de a vedea datele căutate, într-o anumită localitate, pe o rută anume, sau pe o rază în jurul locației solicitantului, în acest caz fiind necesar acceptul pentru ca aplicația peco-online.ro să activeze localizarea prin GPS a solicitantului.

„In aceasta perioada Romania se afla pe locul al 4-lea in Uniunea Europeana in topul tarilor cu cea mai ieftina benzina, dupa Bulgaria, Cipru, Ungaria.
In cazul motorinei, tara noastra este situata pe locul 6 intre statele Uniunii Europene in ceea ce priveste cel mai mic pret la acest tip de combustibil, dupa Bulgaria, Ungaria, Lituania, Luxemburg, Spania.
Comparativ cu celelalte tari UE, Romania se claseaza pe locul 22 la benzina fara taxe, ca fiind cea mai ieftina, dupa Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Slovacia, Slovenia, Regatul Unit, in timp ce motorina fara taxe comercializata la noi este pe locul al 20-lea in topul celor mai mici preturi, dupa Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Slovacia, Slovenia, Spania.” – peco-online.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: