ROMÂNIA BREAKING NEWS

Președintele României a cerut de la NATO și SUA sprijin pentru Republica Moldova

Președintele României a cerut de la NATO și SUA sprijin pentru Republica Moldova

Președintele României, Klaus Iohannis, a cerut luni, în convorbirea cu Joe Biden și liderii NATO, sprijin pentru Republica Moldova. Liderul de la Cotroceni a subliniat necesitatea sprijinirii Chișinăului în ceea ce privește refugiații din Ucraina și situația energetică, transmite Digi24 citat de romaniabreakingnews.ro

Președintele Klaus Iohannis a pus accentul în discuție pe necesitatea de a sprijini eforturile Republicii Moldova, atât în ceea ce privește gestionarea refugiaților ucraineni, cât și în cazul unei eventuale noi crize energetice.

Totodată, în context, Președintele României a făcut apel la acțiuni hotărâte și coordonate pentru eliminarea energiei ca instrument politic de presiune și șantaj.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: