ROMÂNIA BREAKING NEWS

Poliția Română la vânătoare în civil! Sunt vizați cei care nu respectă măsurile de protecţie împotriva SARS-COV-2

Poliția Română la vânătoare în civil! Sunt vizați cei care nu respectă măsurile de protecţie împotriva SARS-COV-2

Poliţia va face controale în civil pentru a-i depista şi amenda pe cei care nu respectă măsurile de protecţie împotriva SARS-COV-2.

Decizia a fost luată după ce autorităţile au constatat că mulţi oameni respectă aceste măsuri doar când în zonă sunt forţe de ordine, dar le ignoră în absenţa acestora, anunţă surse Digi 24.

Conform sursei citate, 20% dintre poliţişti umreaza să patruleze în civil, vor face controale şi vor da amenzi.

De asemenea, numărul TelVerde la care poate fi sesizată nerespectarea măsurilor sanitare va fi operaţionalizat astfel încât să poată fi primite şi fotografii sau înregistrări video. Pe baza acestora vor putea fi date amenzi, se pot deschide cercetări sau pot fi adoptate alte sancţiuni.

Numărul la care cetăţenii pot sesiza nerespectarea regulilor este 0800.800.165.

Foto- Facebook Politia Romana

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: