ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mesajul Consulului General al României la Cernăuți cu prilejul sărbătorilor pascale

Mesajul Consulului General al României la Cernăuți cu prilejul sărbătorilor pascale

Misiunea diplomatică românească din Cernăuți, în frunte cu doamna Consul General, Eleonora Moldovan, a adresat etnicilor români din Ucraina următorul mesaj de Paște:

Paștele reprezintă Sărbătoarea Sărbătorilor Dumnezeiești din existența noastră creștină, aici, pe acest Pământ. De Paști, natura și firea omenească sunt străbătute de raza cea curată a Dumnezeirii, care ne arată calea către Adevăr, Lumină și Credință.

Cu ocazia Învierii Domnului, doresc să transmit tuturor creștinilor de confesiune ortodoxă din rândul Comunității române, tuturor cetățenilor ucraineni, un mesaj de pace, bucurie și liniște sufletească, dorința de a găsi împreună puterea și încrederea de care avem nevoie pentru a merge înainte, cu convingerea că binele va învinge întotdeauna. Să ne amintim, cu recunoștință, de cei care au plecat dintre noi pentru totdeauna, acolo în Împărăția Cerurilor.

Sper ca Lumina Învierii să vă găsească cu bine, alături de familie și de cei dragi, să vă dea mai multă putere, pentru a trece învingători peste grelele încercări din aceste zile tulburi.

Hristos a Înviat!

Eleonora MOLDOVAN

Consul General

Consulatul General al României la Cernăuți

Ucraina

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: