ROMÂNIA BREAKING NEWS

Live! Breaking News! Parlamentul R. Moldova luat cu asalt de demonstranți!

Live! Breaking News! Parlamentul R. Moldova luat cu asalt de demonstranți!

 Live! Breaking News! Parlamentul R. Moldova luat cu asalt de demonstranți!

Actualizare: 21.10  „A FOST SISTATĂ EMISIA POSTULUI TV CARE RELATA DESPRE PROTESTELE ANTI-PLAHOTNIUC !!!!
Emisia Jurnal TV, SISTATĂ de Moldtelecom în toată țara!
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 3953 20.01.2016 19:50
Jurnal TV a dispărut acum câteva minute din grila Moldtelecom. Oameni din toată țara telefonează la redacție și trimit mesaje privind sistarea emisiei Jurnal TV. Mesajele și apelurile parvin din secundă în secundă la adresa redacției. Localitățile din care vin mesaje: Chișinău, Florești, Ungheni, Telenești, Ștefan Vodă, Grătiești, Drochia, Ialoveni, Căușeni, Edineț, Rezina etc. Serviciul suport tehnic nu este disponibil pentru a clarifica situația.” – relatează Armand Goșu

Actualizare: 20.08 „(…) sunt 200-300 provocatori la Parlament, care se pare că sunt mână în mână cu poliția. Ei forțează intrarea în clădire. În mod foarte ciudat, acești protestatari au cerut poliției să părăsească clădirea, iar poliția se execută!
Alte mii de protestatari pașnici, atât în fața cât și în spatele Parlamentului, demonstrează pașnic. Pe ei nu-i filmează nimeni.”

…Se scandează „Jos Plahotniuc! …afară din țară!”

„SITUAȚIA LA CHIȘINĂU ESTE DRAMATICĂ PROTESTATARII AU OCUPAT PRIMUL ETAJ AL PARLAMENTULUI. DEPUTAȚII AU FOST EVACUAȚI. PRESA ESTE BLOCATĂ LA ULTIMUL ETAJ. DIN UNELE INFORMAȚII SE SPARG GEAMURILE CU PIETRE…”  – Facebook Armand Goșu

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: