ROMÂNIA BREAKING NEWS

R. Moldova! Pavel Filip (noul premier) și cabinetul său, au depus în secret total, jurământul la Președinție

R. Moldova! Pavel Filip (noul premier) și cabinetul său, au depus în secret total, jurământul la Președinție
Actualizare
La ora 23.54/20ian.2016, Pavel Filip a depus jurământul la Președinție, aproape de miezul nopții. Informația a fost confirmată de Ion Păduraru.
Mii de polițiști au fost mobilizați aproape de miezul nopții în preajma Președinției. Se presupune că Pavel Filip împreună cu echipa de miniștri urmează să depună jurământul în secret, fapt despre care se vorbește în rândurile oamenilor legii, mobilizați acum câteva minute în zona dintre strada Bănulescu Bodoni și Hotelul „Codru”, comunică Politik.md citat de romaniabreakingnews.ro
Pentru a asigura securitatea în zonă, în aceste minute, sute de polițiști sau deplasat spre reședința prezidențială, în jurul căreia au format un cordon viu. Asta, în timp ce numeroși protestatari rămân la Parlament, nemulțumiți de votarea Guvernului Filip, considerat loial oligarhului Vlad Plahotniuc. Manifestanții cer demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.
Redacția România Breaking News reamintește ca joi 20 ianuarie  Parlamentul R. Moldova a fost luat cu asalt de demonstranți!

Vezi: Live! Breaking News! Parlamentul R. Moldova luat cu asalt de demonstranți!

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: