ROMÂNIA BREAKING NEWS

Inedit! Un jurnalist german pus la punct de Klaus Iohannis

Inedit! Un jurnalist german pus la punct de Klaus Iohannis

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu, disident anticomunist și una din principalele voci ale postului Radio Europa Liberă, a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut din vizita recentă a președintelui Klaus Iohannis în Germania.

„BIG LIKE. Un jurnalist german a întrebat, pe un ton ascuțit, „ce poate face România pentru a-și împiedica românii de la emigrare?”. Iar Iohannis a replicat vizibil iritat: „O să răspund în limba română, însă, dacă nu este foarte clar, vă rog să întrebați din nou”. Apoi a început să vorbească în română, pe un ton apăsat:

„Din păcate, când e vorba de România, se vede mai întâi migrația sărăciei, dar se discută foarte greu de migrația forței de muncă calificată și foarte calificată care pleacă din România și vine în Germania. Cunosc personal sute de astfel de persoane – ca să nu zic mii – care s-au integrat perfect și muncesc în Germania cu folos. Aceste persoane sunt o pierdere pentru România„, a spus Iohannis. N-a fost cazul să mai întrebe cineva din nou”, a scris Neculai Constantin Munteanu pe contul său de Facebook.

Sursa: epochtimes-romania.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: