ROMÂNIA BREAKING NEWS

Incep livrarile de gaze Romania – Republica Moldova

Incep livrarile de gaze Romania – Republica Moldova

Incep livrarile de gaze Romania – Republica Moldova, conducta Iași – Ungheni.

Unimedia ne informeaza ca, in cadrul unei conferinte de presa Premierul Chiril Gaburici declara urmatoarele:

„Gazoductul Iași – Ungheni își va începe activitatea începând cu ziua de mâine. Ducem deja discuții la capitolul gazoductului Ungheni – Chișinău, ceea ce ne va da posibilitatea să acoperim întreaga țară cu gazul din România și să creem o concurență loială pe piața energetică din Republica Moldova”, a declarat Gaburici.

Aceasta declaratie facuta cu ocazia conferintei de presa, alături de secretarul adjunct de stat al SUA, Antony Blinken, reprezinta un pas inainte in abordarea unor actiuni aflate pe agenda Republicii Moldova in sprijinirea securitatii energetice din aceasta tara.
Deasemenea, în cadrul întrevederii dintre cei doi oficiali, premierul a reiterat faptul că Moldova contează pe sprijinul SUA în modernizarea țării.

Sursa: unimedia.info

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: