ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dmitri Rogozin: Rusia va moderniza întregul arsenal nuclear. Este necesară o armată care să surprindă

Întregul arsenal nuclear rus va fi modernizat până în anul 2020.

Am decis accelerarea bazei tehnice a forțelor nucleare strategice, iar modernizarea nu va mai viza doar 70 la sută din capacitățile nucleare, ci întregul arsenal, până în anul 2020”, a declarat Dmitri Rogozin, citat de RIA Novosti.

Rusia are nevoie de o armată puternică, o armată care să poată fi trimisă în orice teatru de război”, a adăugat vicepremierul rus, potrivit Mediafax.

Oare ar trebui să îi surprindem pe colegii noștri, să arătăm toate tipurile de armament pentru a-i surprinde? Trebuie să păstrăm secrete unele elemente militare pentru a surprinde în momentele critice”, a precizat Dmitri Rogozin. (Sursa:DiGi24)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.