ROMÂNIA BREAKING NEWS

Operațiuniea „Anul Zero” din seria Vault 7! Fostul șef CIA, Michael Hayden confirmă ce au publicat oamenii lui Julian Assange. Telefoanele și televizoarele inteligente samsung, sunt ochii și urechile CIA în lume

Operațiuniea „Anul Zero” din seria Vault 7! Fostul șef CIA, Michael Hayden confirmă ce au publicat oamenii lui Julian Assange. Telefoanele și televizoarele inteligente samsung, sunt ochii și urechile CIA în lume

Michael Hayden, fostul șef al CIA a incercat să calmeze americanii care pot îngrijorați de faptul că agenția de spionaj din SUA trage cu urechea prin aparatele de televiziune inteligente, tip Samsung. Practic, telefoanele și televizorele inteligente sunt folosite de CIA pentru a spiona de la distanță.. El confirmă dezvăluirile Wikileaks. Generalul Michael Hayden, a declarat pentru Stephen Colbert de la Late Show de pe postul CBS că CIA nu îi spiona pe americani, dar a confirmat că CIA are capacitatea anunțată de dezvăluirile Wikileaks.

WikiLeaks a dezvăluit marți 7 martie a.c., că documente oficiale ale CIA, arată că agenția are capacitatea de a întra prin programe-spion în smartphone-uri și televizoare inteligente, pe care le folosește apoi pentru a-i spiona pe oameni.

„Vă pot spune că aceste instrumente nu vor fi folosite împotriva unui american”, a declarat Hayden Colbert. Atunci când Colbert a întrebat apăsat de ce CIA nu ar folosi tehnologia pentru a aduna informații despre americani,

Hayden a răspuns: „Sunt niște oameni răi în lume, care au aparate Samsung ca televizoare.”

„Sunt oameni acolo pe care doriți ca noi să-i spionîm. Vrem să avem capacitatea de a transforma acel dispozitiv de ascultare în interiorul televizorului pentru a afla care sunt intențiile acelei persoane. „, a mai spus Michael Hayden.

În cadrul operațiunii “Anul Zero” din seria Vault 7, Oamenii lui Julian Assange au publicat un total de 8.761 documente ce arată acoperirea globală, prin programe de hacking, a CIA, inclusiv arme de exploatare a produselor unor companii precum “iPhone-ul de la Apple, Androidul de la Google, celebrul Windows al Microsoft și chiar televizoarele Samsung, care pot fi convertite în microfoane sub acoperire”.

Conform sursei citate, documentele dezvăluite marți, despre Divizia pentru Dispozitive Mobile a CIA (MDB) artă că agenția americană a dezvoltat multiple instrumente și sisteme de a „sparge” smart phone-urile și a comanda de la distanță expedierea de date (sms-uri, înregistrări audio) ori locația în care se află posesorul. De asemenea, camera foto și microfonul telefonului pot fi activate de la distanță.

Gabriel NEGRU / București / RBN Press – 8.03.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: