ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ucraina este gata să paralizeze submarinele și forțele nucleare ale Rusiei

Ucraina are pârghiile necesare asupra Rusiei, deoarece armata și marina rusă depind în mod critic de întreprinderile ucrainene. Declarația aparține consilierului președintelui ucrainean Iuri Luțenko

Iuri Luțenko – consilierului președintelui ucrainean

„Avem Dnepropetrovsk, care produce și repară 100% din toate motoarele rachetelor nucleare rusești. Avem Zaporojie, care deservește 30 la sută din toate motoarele avioanelor rusești. Este orașul Nikolaev, care producepropulsoare pentru flota submarină rusească în proporție de 100%. Avem multe companii care au pozițiile lor de negociere”, a avertizat Luțenko.

Totodată, consilierul prezidențial a declarat că încălcarea armistițiului de către separatiștii și sabotori ruși va fi considerată ca un semnal pentru sancțiuni de nivelul 3, subliniind că astăzi Ucraina simte un sprijin evident al Occidentului.

„Vreau să subliniez un lucru: nu este vorba despre o umilă cerere de pace, dar de o pace de pe poziția de forță. O astfel de atitudine are Ucraina și aliații săi occidentali împotriva agresorului de la Kremlin”, a spus consilierul lui Poroșenko

Surse: magkarelian.rupublika.md via RBN Press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.