ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cei doi presedinti romani i-au felicitat pe locuitorii Chisinaului cu ocazia Hramului orasului si împlinirii a 576 de ani de la fondare

Presedintele Timofti si Presedintele Basescu

Președintii, Traian Băsescu si Nicolae Timofti le-au transmis felicitări chișinăuienilor cu ocazia Hramului Chișinăului, transmite Romanian Global News.

Mesajul lui Traian Băsescu a fost prezentat, la Chișinău, de către Eugen Tomac, consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale.

„Dragi români, Stimați locuitori ai municipiului Chișinău, Doresc să vă adresez salutul meu călduros cu prilejul Zilelor orașului Chișinău, o sărbătoare importantă pentru comunitatea dumneavoastră, care a devenit, de-a lungul anilor, o frumoasă tradiție.

Istoria, cultura și farmecul aparte ale Chișinăului fac ca în fiecare an această sărbătoare să-i adune pe cei care se simt atașați de acest loc și mai ales de oamenii care, prin eforturile și dăruirea lor, au transformat orașul într-o capitală europeană”, se arată în mesajul lui Traian Basescu.

Consider că este obligația noastră de a construi un viitor comun, întrucât cetățenii Republicii Moldova merită să se bucure, cât mai curând, de toate avantajele pe care le oferă Uniunea Europeană membrilor săi”, se arata in mesajul lui Traian Băsescu.

„Fie ca Maica Domnului, ocrotitoarea orașului Chișinău, să vă dăruiască înțelepciunea de a cultiva încrederea și respectul, pentru ca în acest fel să reușiți să vă finalizați proiectele, în acord cu aspirațiile cetățenilor. Vă rog să primiți dragi basarabeni, încă o dată, felicitările mele sincere însoțite de cele mai calde urări. La mulți ani orașului Chișinău!”, se mai spune în mesaj.

La randul sau Nicolae Timofti, îi felicită pe toți chișinăuienii cu ocazia împlinirii a 576 de ani de la fondarea orașului Chișinău.

„Sărbătorim astăzi Hramul unui oraș cu aspirații europene. În toate perioadele importante din istoria Republicii Moldova, Chișinăul a fost în avangarda evenimentelor.

„Iubesc Chișinăul și mă bucur pentru orice schimbare care îi îmbunătățește aspectul. Căldura și verdeața sa au cucerit inimile multor oaspeți străini care ne vizitează. Pe harta Europei, Chișinăul este astăzi o capitală distinctă. Aș dori ca acest lucru să ne mobilizeze să-l facem și mai curat decât este, să-i păstrăm locurile istorice și să-l facem confortabil pentru copii, bătrâni, invalizi și pentru noi toți.

Să nu uităm în această zi de sărbătoare de toate generațiile care au muncit în trecut pentru ca orașul nostru să aibă clădiri, străzi și spații publice frumoase.

Vă urez, stimați chișinăuieni, să vă bucurați în continuare aici de tot ce este important pentru familiile și carierele Dumneavoastră.
La mulți ani, Chișinău!”, se menționează în felicitarea șefului celui de-al doilea stat romanesc.

Sursa: rgnpress.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: