ROMÂNIA BREAKING NEWS

AUDIO: CENTENAR – PREOȚII UNIRII de la 1918

AUDIO: CENTENAR – PREOȚII UNIRII de la 1918

Institutul Frații Golescu pentru românii din străinătate a adus recent în spațiul public, un alt capitol dedicat Centenarului Marii Uniri a românilor, contribuţia slujitorilor bisericii la crearea statului naţional unitar român. Istoricii Dr. Alexandru GHIȘA, Dr. Robert STĂNCIUGEL și Preotul Laurențiu ANDREESCU au fost invitații Institutlui Frații Golescu, care au evocat contribuţia preoţilor români la realizarea Marii Unirii. Evenimentul a avut loc marţi, 18 septembrie 2018, ora 18:00 la Clubul Ţăranului Român.

Redacția România Breaking News – RBN Press vă invită să urmăriți în format audio, istoriile memorabile și inedite ale celor care prin puterea jertfei au reușit împlinirea visului de veacuri de refacere a Daciei Mari.


Audio: Preotii români și Unirea de la 1918

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: