ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă se află în vizită de lucru în Republica Moldova

Video: Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă se află în vizită de lucru în Republica Moldova

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, efectuează astăzi, 27 februarie, o vizită de lucru în Republica Moldova informează romaniabreakingnews.ro Potrivit comunicatului Guvernului Republicii Moldova, programul vizitei include o întrevederea bilaterală a premierilor Pavel Filip şi Viorica Dăncilă, urmată de declarații de presă ale prim-miniștrilor celor două state, o întrevedere a premierului Viorica Dăncilă cu Preşedintele Parlamentului RM, Andrian Candu, urmată de  participarea la ceremonia de inaugurare a Asociației Investitorilor Români din Republica Moldova.

Potrivit aceleiași surse, premierii Pavel Filip și Viorica Dăncilă vor avea la finalul întrevederilor oficiale o întâlnire cu reprezentanții Euroregiunii Siret-Prut-Nistru la Hotelul Radisson Blu Leogrand.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: