ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Opoziția din Ucraina respinge oferta de negocieri a președintelui V. Ianukovici

opozitia_ucraina_respinge_IanukoviciLiderii opoziției din Ucraina au respins oferta de negocieri făcută de președintele Viktor Ianukovici și insistă ca guvernul să demisioneze. Asta după ce a refuzat să semneze acordul de asociere cu Uniunea Europeană. Pe de alta parte, sefa diplomației europene, Catherine Ashton, a afirmat că președintele ucrainean, Viktor Ianukovici, „intenționează să semneze” Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană pe care l-a respins luna trecută, relatează AP și AFP, preluate de AGERPRES.

Astazi si Parlamentului Euopean a adoptat o rezolutie in cazul Ucrainei. Documentul arata ca Uniunea Europeana este gata sa semneze Acordul de Asociere cu Ucraina, dar si sa acorde un ajutor financiar. Totodata, eurodeputatii si-au exprimat indignarea fata de aplicarea fortei asupra manifestantilor. Dacă guvernul de la Kiev va mai recurge la forță, Statele Unite ale Americii anunta ca nu exclude posibilitatea impunerii unor sancțiuni Ucrainei. Intre timp, protestatarii continuă să ocupe centrul Kievului și primăria după ce, miercuri, poliția a încercat, dar a eșuat să întrerupă protestele.

Sursa:tv7.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: