ROMÂNIA BREAKING NEWS

MRP a publicat chestionarele dresate mediului asociativ românesc din comunitățile istorice și diaspora

MRP a publicat chestionarele dresate mediului asociativ românesc din comunitățile istorice și diaspora

Românii de pretutindeni interesați să transmită opinii și propuneri privind activitatea și proiectele Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și să semnaleze dificultățile cu care se confruntă comunitățile din care fac parte au posibilitatea să utilizeze două chestionare inițiate de MRP, informează romaniabreakingnews.ro. Opiniile exprimate cu ajutorul acestor chestionare sunt importante în vederea îmbunătățirii programelor ministerului și pentru o mai bună informare asupra nevoilor și problemelor comunităților românești din afara granițelor țării.

Întrebările li se adresează reprezentanților mediului asociativ românesc de peste hotare, atât din comunitățile istorice, cât și din diaspora. Formularele pot fi accesate folosind link-urile de mai jos:

Chestionar pentru românii din diaspora- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyJI8rjaH3lWpYsvrB5-D4IsW_cjj22elmsbVjxMh8cGbeaw/viewform?usp=sf_link

Chestionar pentru românii din comunitățile istorice-https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflIal2Tk5pdWFT6IxkMc2awEIQay1Vu6dcW-Z7RyUXp0dpfw/viewform?usp=sf_link

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.