ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă pensii mai mari

Video: Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă pensii mai mari

Didina Olaru, o pensionară din oraşul Vaslui, România, primeşte lunar o pensie de peste 200 de euro şi a auzit că autorităţile vor să i-o mai mărească.

„E mare, e mică, nu ştiu, dar mie îmi ajunge să-mi plătesc curentul, gazul, să-mi ajut copiii”, explică doamna Didina.

Femeia este liniştită, pentru că are „încredere în ziua de mâine”.

Menţionăm că pensia medie în România era, la 1 septembrie curent, de 1 526 de roni sau 6 200 de lei moldoveneşti, adică puţin peste 310 euro. În acelaşi timp, mărimea medie a pensiei pentru limită de vârstă este de 1 843 de lei în R. Moldova sau de 92 de euro. TVR Moldova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: