ROMÂNIA BREAKING NEWS

Stoltenberg/NATO: Donald Trump va respecta toate angajamentele SUA legate de NATO

Stoltenberg/NATO: Donald Trump va respecta toate angajamentele SUA legate de NATO

Jens Stoltenberg – Secretarul general al NATO, a declarat marți că în mod „sigur” Donald Trump va respecta „toate angajamentele Statelor Unite” legate de Alianța Nord-Atlantică, în condițiile în care miliardarul republican a lăsat să se înțeleagă că va impune condiții legate de obligațiile Americii, scrie AFP.

„Președintele ales Donald Trump a spus în timpul campaniei că este un mare fan al NATO și sunt sigur că va fi un președinte care va respecta toate angajamentele Statelor Unite în Alianță”, a declarat Stoltenberg, la Bruxelles, cu ocazia unei reuniuni a miniștrilor Apărării din UE.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: