ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO: Spectrul războiului civil în Republica Moldova! Dodon amenință că va scoate susținătorii în stradă să îi apere victoria!

VIDEO: Spectrul războiului civil în Republica Moldova! Dodon amenință că va scoate susținătorii în stradă să îi apere victoria!

Spectrul războiului civil bântuie Republica Moldova după ce Igor Dodon a amenințat cu contra-proteste masive în cazul în care oamenii vor continua să-i conteste victoria.

„Noi timp de 7 ani am așteptat această victorie, dacă voi credeți că noi n-o să o apărăm, vă înșelați. Eu am organizat peste 500 de proteste în ultimii ani. Nu vă jucați cu focul! Sute de mii de oameni mă sună și mă întreabă ce să facă. Nimeni nu iese la proteste până când eu n-o să spun. Dar eu vă promit că noi o să ne apărăm victoria”, a spus Igor Dodon, pe un ton amenințător în timpul unei conferințe de presă.

Liderul PSRM a mai ținut să transmită un „mesaj foarte clar către oponenți”. „Nu provocați sutele de mii de oameni care au votat pentru mine”, a avertizat Dodon.

Video:

publicat de romaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: