ROMÂNIA BREAKING NEWS

Campania IASL a ajuns la Brăila și Galați

Campania „Informare acasa! Siguranță în lume!” a ajuns astăzi, 11 aprilie 2019, la Brăila și Galați.
În Sala Mare a Prefecturii din Brăila, secretarul de stat Victor Alexeev alături de reprezentanți ai autorităților locale, ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, ai Consiliului Național de Statistică, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, precum și ai Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă și ai Consiliului Județean al Elevilor Brăila, au prezentat informații despre modalitățile corecte de contractare a ofertelor de muncă autorizate și prealabil verificate, încercând să atragă atenția asupra riscurilor muncii la negru, abuzurilor de orice fel și traficului de persoane.
Cei aproximativ 250 de participanți, elevi, profesori, directori de școli, au primit flyere cu tematică din partea MRP și au fost încurajați să disemineze informațiile primite către cât mai multe persoane, astfel încât orice tânăr care își dorește să studieze, lucreze sau plece în străinătate să ia această decizie în deplină cunoștință de cauză și să cunoască toate părghiile pe care le are la dispoziție dacă a ajuns într-o situație dificilă.
Campania IASL a continuat la Galați, în Amfiteatrul Liceului „Vasile Alecsandri”, în prezența a 200 de participanți, care au putut interacționa cu reprezentanții MRP, EURES, ITM, ANITP și ai Centrului Regional de specialitate împotriva traficului de persoane.
Campania IASL va ajunge mâine la Bacău și Buzău și luni la Covasna și Harghita.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.