ROMÂNIA BREAKING NEWS

MRP anunță că au mai rămas două zile până la închiderea primei sesiuni de depunere a cererilor de finanțare

Minsiterul pentru Românii de Pretutindeni anunță că mâine, 4 aprilie 2019, este ultima zi în care românii de pretutindeni, reprezentanți ai unor asociații, fundații, unități de cult, organizații neguvernamentale sau internaționale, pot depune proiecte la MRP pentru a obține finanțare nerambursabilă.
Solicitanții pot transmite documentele conform “Ghidului Beneficiarului 2019” până joi, 4 aprilie a.c., atât pe adresa de e-mail proiecte@mprp.gov.ro, cât și prin poștă/curier sau personal, la adresa Bulevardul Primăverii nr. 22, sector 1, București.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.