ROMÂNIA BREAKING NEWS

Live! 30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață (10 martie) pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș

Live! 30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață (10 martie) pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș

Organizația Agent Green , organizația de mediu care se lupta pentru protejarea padurilor Romaniei, blochează camioanele cu lemne din munții Făgăraș. Acțiunea este transmisă Live în dimineața de 10 martie a.c.  La acțiune participă 30 de activiști Agent Green, oameni de știiință și alpiniști profesioniști blochează în această dimineață pe Transfăgărășan camioanele încărcate cu arbori din munții Făgăraș.

Protestatarii cer anchetă la Vidraru și moratoriu national la exploatarea pădurilor virgine

Protestatarii trag prin această acțiune pașnică spontană semnalul de alarmă cu privire la distrugerea ultimelor păduri virgine din zona Vidraru care pun în pericol inclusiv lacul de acumulare, un obiectiv strategic pentru sistemul energetic national. Protestatarii au ocupat arborii cu corturi speciale și au afișat bannere cu mesajul ”Salvați Ultimele Păduri Virgine” în limbile română și engleză.

Video:

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: