ROMÂNIA BREAKING NEWS

Alexander Lukașenko, pare să fi devoalat planurile Moscovei, următoarea țintă a Rusiei: Republica Moldova!

Alexander Lukașenko, pare să fi devoalat planurile Moscovei, următoarea țintă a Rusiei: Republica Moldova!

Alexander Lukașenko, pare să fi arătat din greșeală (?) planurile Moscovei, dezvăluind următoarea țintă a invaziei Rusiei: Republica Moldova! Momentul a fost inregistrat video la o ]nt\lnire cu membrii Consiliului său de securitate, cu care a discutat despre invazia Ucrainei și contribuția Belarusului la operațiunile militare ale marelui său aliat. Dictatorul din Belarus s-a afișat lângă o hartă care pare să arate planul rușilor de atac a orașelor cheie din Ucraina, dezvăluie „The Daily Mail”.

La o analiză în detaliu a hății cu care s-a filmat președintele Belarusului, există similitudini în linii mari cu bătălia reală, deși pe hartă sunt prezentate lovituri asupra orașului ucrainean Zitomir, ce nu s-au materializat până acum, precum și atacuri asupra Republicii Moldova

Grafica dezvăluie o mișcare de clește în două direcții care vizează Kievul – atac derulat în prezent. Forțele invadatoare sunt, de asemenea, prezentate ieșind din Donețk și Crimeea, înainte de a face joncțiunea la Melitopol, obiectiv capturat deja de Rusia, scrie „The Daily Mail”.

Un alt atac pare să se îndrepte spre orașul Cherkasi, prin orașul Sumi, unde forțele rusești au fost, de asemenea, oprite, în timp ce un al treilea pare să se desprindă din asaltul Kievului spre Zitomir.

Cel mai surprinzător dintre planuri prezintă însă trupe care atacă dinspre orașul portuar ucrainean Odesa, îndreptăndu-se spre regiunea separatistă Transnistria, din Republica Moldova.

Nicu Popescu, vicepremierul Republicii Moldova, a recunoscut, marți, că țara sa se află într-o „zonă de risc foarte mare”, unde populația simte „anxietate și teamă”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: