ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ziua Națională a Franței. Armata Română va defila la Paris pe sub Arcul de Triumf

Armata română va defila la Paris pe sub Arcul de Triumf , alături de camarazii din armata franceza.

Detașamentul Armatei României este format din militari ai Regimentului 30 Gardă ”Mihai Viteazul” și studenți ai Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă” și Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, informează MApN, potrivit mediafax.ro.

Subunitatea românească, comandată de maiorul Marius Diniță, a efectuat deja două antrenamente pe bulevardul parizian alături de ceilalți participanți la paradă.

În anul 2007, a fost pentru prima dată când România a participat cu trupe în cadrul paradei tradiționale organizată cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze.

Un detașament de militari francezi a participat, pe 1 Decembrie 2013, la București, la defilarea organizată cu prilejul Zilei Naționale a României.

Imagini: Maior Marius Diță

armata-romana-defileaza-la-Paris-de-ziua-Frantei (3)

armata-romana-defileaza-la-Paris-de-ziua-Frantei (1)

armata-romana-defileaza-la-Paris-de-ziua-Frantei (4)

armata-romana-defileaza-la-Paris-de-ziua-Frantei (2)

armata-romana-defileaza-la-Paris-de-ziua-Frantei (5)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.