ROMÂNIA BREAKING NEWS

WTA: Simona Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

WTA: Simona Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

Sportiva româncă Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, alături de Maria Sharapova, Ana Ivanovic, Petra Kvitova, Na Li și Serena Williams, câștigătoarea urmând să fie aleasă de reprezentanții mass-media și de fani, informează Mediafax. Fanii își vor putea vota favorită până joi, 20 noiembrie, la ora 23.59.

Voturile fanilor vor conta cât unul dintre voturile reprezentanților presei, iar câștigătoarea va fi anunțata la 21 noiembrie.

Simona Halep a câștigat în acest an turneele de la Doha și București, a jucat în finală la Madrid, la Roland Garros și la Turneul Campioanelor și în semifinale la Wimbledon și Indian Wells.

Americancă Serena Williams, numărul 1 mondial, a câștigat în 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open, precum și Turneul Campioanelor.

Sportivă rusă Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a impus în acest an la Stuttgart, Madrid, Roland Garros și Beijing.

Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA, a câștigat turneele de la Wimbledon, New Haven și Wuhan, jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, numărul 5 WTA, a câștigat turneele de la Auckland, Monterrey, Birmingham și Tokyo, iar Na Li (China), care s-a retras din activitate în acest an, s-a impus la Shenzhen și la Australian Open.

În 2012 și 2013, jucătoarea anului a fost Serena Williams.

Surse: HotNews.ro. Unimedia.md

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: