ROMÂNIA BREAKING NEWS

WTA: Simona Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

WTA: Simona Halep, nominalizată pentru titlul de jucătoarea anului

Sportiva româncă Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, alături de Maria Sharapova, Ana Ivanovic, Petra Kvitova, Na Li și Serena Williams, câștigătoarea urmând să fie aleasă de reprezentanții mass-media și de fani, informează Mediafax. Fanii își vor putea vota favorită până joi, 20 noiembrie, la ora 23.59.

Voturile fanilor vor conta cât unul dintre voturile reprezentanților presei, iar câștigătoarea va fi anunțata la 21 noiembrie.

Simona Halep a câștigat în acest an turneele de la Doha și București, a jucat în finală la Madrid, la Roland Garros și la Turneul Campioanelor și în semifinale la Wimbledon și Indian Wells.

Americancă Serena Williams, numărul 1 mondial, a câștigat în 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open, precum și Turneul Campioanelor.

Sportivă rusă Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a impus în acest an la Stuttgart, Madrid, Roland Garros și Beijing.

Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA, a câștigat turneele de la Wimbledon, New Haven și Wuhan, jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, numărul 5 WTA, a câștigat turneele de la Auckland, Monterrey, Birmingham și Tokyo, iar Na Li (China), care s-a retras din activitate în acest an, s-a impus la Shenzhen și la Australian Open.

În 2012 și 2013, jucătoarea anului a fost Serena Williams.

Surse: HotNews.ro. Unimedia.md

 

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: