ROMÂNIA BREAKING NEWS

WORLDWIDE ROMANIAN FORUM (WRF) – FORUMUL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI(FRP), CERE CHIȘINĂULUI ANULAREA FESTIVITĂȚILOR SOVIETICE ANTIROMÂNEȘTI DIN ZIUA DE 9 MAI!

AM PRIMIT LA REDACȚIA R.B.N.PRESS – COMUNICATUL   WORLDWIDE  ROMANIAN  FORUM  (WRF) – FORUMUL  ROMÂNILOR  DE  PRETUTINDENI (FRP)

WORLDWIDE ROMANIAN FORUM (WRF) – FORUMUL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI (FRP)       

DECLARAȚIE

               WORLDWIDE  ROMANIAN  FORUM  (WRF) – FORUMUL  ROMÂNILOR  DE  PRETUTINDENI (FRP),  sub influiența ultimilor evenimente ce au loc în  România Mică (RM) consideră, că ziua de  9 mai este o zi a tragediei pentru poporul nostru și nu  sărbătoare a biruinței asupra fascismului. E zi de doliu, zi de comemorare a celor căzuți  în lupte atât pe de o parte cât și pe cealaltă parte a doctrinei regimului puterii statelor beligerante:- politica regimului fascist a Germaniei și politica regimului comunist a statului sovietic, fiindcă ambele au la baza ideologiei lor minciuna și fățărnicia, obținerea supremației uneia asupra alteia prin metode și mijloace antiumane, criminale.  Dacă sărbătorim ziua biruinței asupra fascismului, atunci  neapărat trebuie să fie  sărbătorită și ziua biuinței asupra comunismului, fiindcă sunt pe același cântar al condamnării…

     Noi,  basarabenii, nu avem dreptul moral față de istorie să sărbătorim ziua care se asociază cu ziua cotropirii noastre de către imperiul sovietic, și nici să cântăm slavă pentru acei, care ne-au cotropit, umplând siberiile cu neamul nostru, omorându-ne în chinuri și foamete organizată…

     Ne adresăm către Primarul General al Municipiului Chișinău să anuleze urgent hotărârea de a permite forțelor de stânga să petreacă manifestări, concerte cu artiști renumiți, care au cântat și cântă cântecele patriotice ale regimului sovietic. Aceasta este o agitație ideologică provocatoare, care are scopul ca acele cântece ale lui Iosif Cobzon și Lev Leșcenco să trezească spiritele, nostalgia poporului după vremurile demult apuse ale „socialismului dezvoltat”.

     …Toată perioada de  după „revoluția orfanilor” s-au a tinerilor din aprilie 2009 a fost scenarizată cu mult înainte, începând de la căderea primului Parlament…

        Astăzi suntem martori ai actului doi al marelui spectacol scenarizat de Moscova. Primul act a fost perioada „dansului Macaca” , s-au perioada lui Roșca  (Macaca- familie de maimuțe  (MACÁC (‹ fr. {i}) s. m. Denumire generică pentru mai multe specii de maimuțe asiatice catariniene, din familia cercopitecidelor, omnivore, arboricole, dar și terestre, de c. 50-60 cm lungime, cu coadă scurtă sau fără coadă (Macacus).) Această perioadă a luat sfârșit odată cu sfârșitul misiunii lui Iurie Roșca de ai aduce pe neocomuniști la putere.

       Actul doi al scenariului a fost perioada „celor trei iezi” s-au a lui Filat, Lupu și Ghimpu. Pe doi i-au mâncat. A mai rămas unul, ultimul, a cărui soartă depinde de acțiunile urgente luate de Dorin Cirtoacă, Iurie Leancă și Nicolae Timofti…pentru a neutraliza acțiunile actului trei final s-au perioada „înfrățirii” (înrobirii) veșnice…

Scopul perioadei a doua a fost aproape atins:

– anihilarea cursului de integrare europeană,                            

 – scoaterea de pe arena politică a Partidului Liberal

 – întoarcerea vectorului politic spre Kremlin

Sunt multe de făcut pentru a găsi drumul drept, dar urgența cea majoră este hotărârea Primarului de Chișinău de a fi s-au a nu fi ziua de 9 mai zi de comemorare a victimelor fascisto-comuniste ori va fi o sărbătoare cu lacrimi ale disperării?

 Consiliul de Administrație al WRF-FRP

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.