ROMÂNIA BREAKING NEWS

Viktor Ianukovici ar putea SFÂRȘI la fel ca NICOLAE CEAUȘESCU

Victor Ianukovici

Un fost membru al Partidului Regiunilor, aflat la guvernare în Ucraina, Inna Bohoslovskaia, a declarat într-un interviu pentru publicația Glavkom că președintele Viktor Ianukovici ar putea să aibă aceeași soartă ca dictatorul român Nicolae Ceaușescu.

Potrivit deputatului, cea mai bună soluție pentru Viktor Ianukovici ar fi să semneze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, după care să-și dea demisia. „Doar în acest mod ar putea fi salvat. Asta este important pentru noi, înțelegeți? România încă nu și-a revenit după asasinarea lui Ceaușescu”, a subliniat politicianul.

Bohoslovskaia a menționat că Ianukovici este pe cale să se transforme în Ceaușescu, dar încă n-a repetat ceea ce a făcut dictatorul român.

„Astfel de semnale deja se resimt în societate. Dacă nu se va schimba situația, spiritele se vor încinge pe parcurs și vor deveni periculoase. N-ar trebui să admitem acest lucru. Astfel de răni nu se vindecă decît peste sute de ani, dar trebuie să recunoaștem că putem să ajungem aici”, a mai spus Bohoslovskaia.

În noaptea de sîmbătă spre duminică, forțele speciale de la Kiev au dispersat un protest pașnic al studenților, lovind cu picioarele și cu bastoanele în protestatari. Surse din cadrul Ministerului de Interne ucrainean au declarat că forțele speciale au acționat la comanda Primăriei Capitalei, întrucît aceasta avea misiunea să elibereze piața pentru a instalarea bradului de Crăciun, scrie Mediafax.

Circa 20 de deputați din cadrul Partidului Regiunilor, aflat la guvernare în Ucraina, intenționează să părăsească grupul parlamentar în cursul zilei de luni, în vederea formării unui nou partid politic.

Sursa: cripo.com.ua via Cer si pamant Romanesc

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: