ROMÂNIA BREAKING NEWS

Viitorul nu este al barbariei statului fascist sarb, ci al albanezilor Albaniei Etnice!

In dimineata de 20 ianuarie 2013, peste 200 de jandarmi s-au adunat in centrul orasului Presheva si au inlaturat monumentul construit in centru in semn de respect pentru martirii Natiunii Albaneze, cazut in Razboiul pentru Libertate si Reunificare Nationala al Armatei de Eliberare din Presheva, Medvegja si Bujanoc (UÇPMB).

 

De-a lungul noptii orasul practic a fost incercuit de jandarmeria sarba si toate intrarile-iesirile au fost blocate de peste 1000 de jandarmi sarbi si de politisti, care au blocat centrul orasului in jurul orei 7,15 dimineata. Dupa cateva ore, politia speciala a plecat, da au ramas politisti in civil si altii care patruleaza. Situatia este cu atmosfera de frica, razboi, neclaritate si exista multe zvonuri si minciuni de diferite feluri…

Acest act de vandalism fara scrupule al guvernului lui Milosevic cel tanar, Ivica Dacic, vine dupa cresterea razboiului psihologic la adresa albanezilor cuceriti si colonizati din Kosova de Est.

Pentru albanezi, onorarea Martirilor Natiunii este sfant, pentru ca ei au sacrificat totul, chiar si cel mai pretios lucru al lor, viata, pentru idealele majore nationale, ca natiunea albaneza sa fie una si indivizibila intr-un singur stat national albanez in Balcani. De aceea, actul de demolare a mnumentului din centrul Presheva nu este numai o provocare a politicii antialbaneze sarbe numai pentru albanezii din Kosova de Est, ci pentru orice albanez, din toate teritoriile etnice.

Declaratia lui Milosevic cel tander, Ivica Dacic, ca “nu exista nimic mai puternic decat statul” care a venit dupa actiunea vandala si Barbara sarba dovedeste ca Serbia nu este deloc democratica si doreste sa-si arate muschii si dintii impotriva poporului albanez din Kosova de Est.

Dar nu are dreptate. Statul sarb este un conglomerate de teritorii cucerite si colonizate si el se va inmormanta pe sine insusi cu astfel de actiuni anti-omenesti si anti-democratice s va ramane in curand numai fostul pasalac al Belgradului.

Cu actiunea de demolare a monumentului martirilor UÇPMB, Serbia a grabit procesul reunificarii acestui pamant albanez cu Kosova si a Kosovei cu Albania, pentru ca acum constiinta nationala albaneza este in crestere. Viitorul nu este al barbariei statului fascist sarb, ci al albanezilor Albaniei Etnice!

 

Mona Agrigoroaiei

Romania, 21 ianuarie 2013

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: