ROMÂNIA BREAKING NEWS

(Video)SBU-Ucraina: „un grup de rebeli proruși, intitulat „Bes”, au doborât avionul malezian cu o rachetă sol-aer rusească”

Serviciul de securitate al Ucrainei, SBU – (Служба безпеки України) a dat publicitățíi interceptarea unei convorbiri intre un grup prorus denumit „Bes” și un anume ofițer rus. „Bes” a raportat doborârea avionului către coordonatorul grupului, Vasil Mikolaiovici Geranin, colonel în Directoratul Principal de Informații (GRU) din Forțele Armate Ruse.

 

 

Textul interceptării publicate de SBU:

– Tocmai am doborât un avion. A căzut în apropiere de Enakievo.

– Piloți? Unde sunt piloții?

– Am plecat să căutăm avionul doborât și să facem fotografii. Se vede o coloană de fum…

– Acum câte minute?

– Aproximativ 30 de minute.

După ce au inspectat avionul, teroriștii au stabilit că au doborât o aeronavă civilă.

***

– Da, domnule maior!

– …așa că au fost cei de la Chernukhinsk care au doborât avionul. De la punctul de frontieră Chernukhinsk, cazacii de lângă Chernukhino.

– Avionul s-a rupt în bucăți când era în aer, aproape de mina Petropavlovskaya. Sunt primii 200 de morți pe care i-am găsit. Sunt civili.

***

– Cum merg lucrurile? Sunt mulți oameni?

– La dracu`! Resturile au căzut direct în curțile lor!

– Ce fel de avion e?

– Nu-mi dau seama încă. Nu m-am apropiat de fuselaj. Acum sunt în locul în care au căzut primele cadavre. Sunt bucăți de avion, scaune, corpuri…

– Sunt arme?

– Absolut nimic. Obiectele civililor, resturi medicale, prosoape, hârtie igienică.

– Documente sunt?

– Da. Ale unui student din Indonezia. De la UniversitateA Thomson.

***

– Cât despre avionul ăsta doborât lângă Snejnoe-Torez. S-a dovedit a fi unul de pasageri. A căzut la ieșirea din Grabovo, sunt o grămadă de trupuri de femei și copii. Cazacii se uită acum prin jur.

– La TV spun că este un avion AN-26 ucrainean. Dar scrisul de pe el zice „Malaysian Airlines”. Ce făcea deasupra Ucrainei?

– Păi înseamnă că aducea spioni. Ce dracului căuta să zboare? Suntem în război!

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.