ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video:O brigadă de blindate ucraineană a fost făcută „praf și pulbere” de rachete rusești Grad

Întregul efectiv al Brigăzii 72 a armatei ucrainiei a fost nimicit de focuri de artilerie, cel mai probabil trase de instalațiile de rachete GRAD. Conform unei înregistrări audio dată publicității de Serviciul federal de Securitate de la Kiev, teroriștii din estul ucrainei sunt susținuți de artileria rusă, care trage de pe teritoriul Rusiei împotriva concentrărilor de trupe ucrainiene.
Unele surse media anunță că cel puțin 200 au fost uciși.
Presa favorabilă teroriștilor anunța încă din 16 iulie că ar fi distrus Brigada 72, însă informația a fost negată de Kiev.

Surse: EuroMaydan, Deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: