ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video/Foto: Convoi militar american în România

In perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei se efectueaza mai multe transporturi de tehnica militara apartinand Fortelor Terestre Americane dislocate in Europa. Militarii americani si echipamentele din aceste transporturi vor participa la exercitii comune cu militarii Armatei Romaniei„, se arata intr-un comunicat pe care Ministerul Apararii l-a transmis catre Adevarul.ro, preluat de România Breaking News

convoi_american_Romania

Ultima oprire a acestui convoi va fi la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu, fiind vorba de zeci de tancuri si blindate in acest convoi. In imaginile surprinse de Claboo Media se vede foarte bine cat de variat este acest convoi.

Vineri, presa locala din Hunedoara a atras atentia ca aceste 20 de vagoane au intrat in tara prin vama Curtici si a tranzitat gara din Deva.

Romania participa de asemenea si la exercitiile efectuate de NATO in Marea Neagra. Acestea au atras o replica dura din partea Rusiei, care a vorbit despre o „provocare”.

Video: convoiul militar american filmat cu drona:

Surse: Video/Foto-claboomedia.ro , stirileprotv.ro, adevarul.ro prin România Breaking News

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: