ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Trident Juncture 2015 – Cel mai mare exercițiu militar NATO

Video: Trident Juncture 2015 – Cel mai mare exercițiu militar NATO

Trident Juncture 2015 este cel mai mare exercițiu NATO,  din ultimul deceniu ,  care s-a încheiat cu un spectacol de forță în Spania și Portugalia, unde 36.000 de trupe din 28 de țări aliate și nouă națiuni partenere au fost implicați în manevre militare pe teritoriul Italiei, Spaniei și Portugaliei.

Unul dintre motivele pentru care a avut loc acest exercițiu,  a fost de a proba  eficiența în comanda de forței de reacție rapidă a NATO, reprezentând Forța de Răspuns a NATO, pentru 2016. Anul viitor Spania va conduce vârful de lance al acestei forțe, cunoscut sub numele de VJTF , care va avea unele elemente gata de reacție în maxim două-trei zile.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: