ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video / Rușii despre Revoluția Română din Decembrie `89: „TASS ESTE ÎMPUTERNICITĂ SĂ DECLARE…”

Video / Rușii despre Revoluția Română din Decembrie `89:  „TASS ESTE ÎMPUTERNICITĂ SĂ DECLARE…”

În perioada 17–20 octombrie 2018, la Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional, are loc cea de-a XIV-a ediţie a Salonului de carte „Polemos” – istorie, ştiinţe politice, securitate şi apărare, eveniment prin care Editura Militară marchează Ziua Armatei României, 100 de ani de la participarea României la Primul Război Mondial şi Centenarul Marii Uniri.

În cadrul salonului de carte, Joi, 18 octombrie, a.c., a avut loc  la standul Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989lansarea volumului Decembrie 1989. TASS este împuternicită să declare…”, autor Cristian Chirca. Au prezentat Gelu Voican Voiculescu, Constantin Corneanu, Antoaneta Olteanu, și invitatul special: Nikolai Morozov.

Video:

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: