ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video / Rusia anilor '90, aruncată în aer de KGB! Beneficiar …Vladimir Putin!!!

Cum a ajuns Vladimir Putin presedintele Rusiei?
De ce au explodat mai multe cladiri in Moscova?
Care e legatura exploziilor cu FSB-ul si cecenii?

La sfârșitul anului 1999, Rusia a fost zguduită de o serie de explozii ale unor blocuri de locuit. Sutele de morți, miile de răniți îngrozesc Rusia, care nu mai trecuse prin așa ceva. Groaza îi ținea pe ruși în case, pretutindeni se efectuau controale, iar publicul cerea prinderea vinovaților cu aceeași hotărâre cu care americanii aveau să o facă 2 ani mai târziu, în cazul turnurilor de la World Trade Center.

Perioada prin care trecea Rusia era extrem de tulbure: infracțiunile economice erau în floare, controlul absolut exercitat de regimul comunist se fărâmițase, grupulețe mici sau mari luptau pentru supremația economică, vânzând tot ce se putea vinde, de la grenade și fabrici până la câmpuri petroliere și tancuri. Într-o societate unde legea nu mai funcționa, cu moralitatea măcinată de ani de comunism, Mafia era la ea acasă. Execuțiile erau frecvente.

Într-un alt plan, obscur, sfârșitul mileniului este martorul ascensiunii fulminante a unui necunoscut ofițer KBG, care lucrase în Germania de Est și mai apoi în Leningrad: Vladimir Putin. Învinuit de corupție, după ce scapă ca prin urechile acului de închisoare, Vladimir Putin ajunge șeful KGB, deși omul nu se remarcase până atunci prin nimic.

Conform unui sondaj efectuat în august 1999, la începutul seriei de explozii care au zguduit Rusia din temelii, cota de popularitate a lui Putin în sondaje era de numai 5%. Ajuns prim ministru însă, Putin se remarcă prin intransigența cu care condamnă verbal “teroriștii” – pe care, de altfel, nu i-a găsit nimeni niciodată. Nimeni nu avea idee cine pune bombele, totuși proaspătul premier al Rusiei învinuiește cecenii, fără să aibă vreo dovadă.

Câteva luni mai târziu, un incident implicând aruncarea în aer a unui bloc din Ryazan stârnește controverse mari – KGB-ul, care funcționa acum sub denumirea de FSB este implicat până în gât. Ofițerii FSB încep să mintă pentru a acoperi probele și chiar se încurcă în minciuni.

Martorii încep să dispară și dovezile de asemenea. Cazul este îngropat, băgat la secret. Rămân doar miile de ruși morți și suspiciunea sinistră conform căreia întreaga serie de explozii, cadavrele și răniții, ar fi fost opera agenților KGB.

Dar de ce ar dori KGB-ul să omoare ruși nevinovați la întâmplare? Nimeni nu știe.

Ce se știe însă este că popularitatea lui Vladimir Putin ajunge peste 50% și câștigă alegerile din 2000.

Toată lumea auzise de KGB-istul dur care promitea stabilitate unei Rusii îngrozite.

Putin dă vina pe ceceni, deși dovezi tot nu sunt, ba chiar începe un al doilea război cu ei, extrem de sângeros. Popularitatea sa crește și mai mult.

Într-o societate decăzută, publicitate proastă nu există, după cum zice o mantră a PR-ului. Sau, din haos se naște ordinea, cum zice un alt dicton.

Putin ajunsese la putere.

Dacă povestea este foarte asemănătoare cu diversiunea organizată odată cu venirea lui Ion Iliescu la putere, sau dacă totul sună prea asemănător cu teoriile și evidența privind un alt incident – căderea Turnurilor Gemene din New York – vă invităm să vedeți singuri vizionând materialul echipei de la Novaia Gazeta care a anchetat cazul – îl puteți urmări aici:

 Sursa: epochtimes-romania.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.