ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Prima mașină zburătoare fabricată în serie este deja pe piață. Vezi cum arată și cât costă o unitate?

Video: Prima mașină zburătoare fabricată în serie este deja pe piață. Vezi cum arată și cât costă o unitate?

PAL-V Liberty, prima maşină zburătoare din lume fabricată în serie, a fost pusă în vânzare. Acesta este primul vehicul comercial care poate circula legal şi pe şosea şi în aer, iar costul va fi aproximativ 425.000 de lire sterline.

PAL-V Liberty este produsă de olandezii de la PAL-V şi a fost lansată oficial la începutul acestei săptămâni. Preţul este şi el pe măsură: 425.000 de lire sterline, semn că doar oamenii bogaţi vor avea aşa ceva în propriul garaj, conform cu Auto Bild citat de romaniabreakingnews.ro

RBN Press / București / 19.02.2017

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: