ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Troița Eroilor din Piaţa Universităţii

Video: Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Troița Eroilor din Piaţa Universităţii

Preşedintele României, Klaus Iohannis a mers, sâmbătă dimineaţa, la Troiţa Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 din Piaţa Universităţii, unde a depus o coroană de flori în memoria victimelor şi a ţinut un moment de reculegere.

Președintele a fost asaltat de reprezentanţi ai organizaţiilor de revoluţionari, care i-au cerut să ia atitudine pentru pedepsirea vinovaţilor din decembrie 1989, dar au şi criticat prezenţa la şefia Senatului a lui Teodor Melescanu.

Unul dintre aceştia s-a arătat nemulţumit de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

„Este în subordinea Senatului”, a replicat Iohannis.

„S-a întârziat nepermis aflarea adevărului”, a mai spus Iohannis la un moment dat şi a continuat să meargă printre oamenii care îi cereau să găsească vinovaţii.

Un alt bărbat i-a strigat preşedintelui: „Să militaţi ca ţara asta să rămână întreagă”, moment în care Iohannis i-a răspuns „Asta garantat”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: