ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Pimele vehicule militare au ieșit pe străzi

Video: Pimele vehicule militare au ieșit pe străzi

Conform ordonanţei militare nr. 3, Armata Română va interveni, pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus în România, în anumite situaţii punctuale. În baza acestei Ordonanțe, armata română sprijină, Ministerul de Interne în misiuni de ordine publică și patrulare pe străzile orașelor și localităților dințară, dar şi pentru preluarea în pază a unor obiective sau zone, sau ajutarea Poliţiei de Frontieră la punctele de trecere a graniţei. Mai multe Humvee ale armatei române au apărut în centrul capitalei, în Piața Unirii.

Art. 10. – Ministerul Apărării Naționale asigură, la solicitarea ministrului afacerilor interne:
a) preluarea în pază a unor obiective a căror protecție este asigurată în prezent de către Jandarmeria Română;
b) personal și mijloace logistice pentru sprijinirea activităților de ordine publică;
c) personal și mijloace logistice pentru sprijinirea activităților Poliției de Frontieră Române, în punctele de trecere a frontierei de stat.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: