ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: NATO și partenerii din forțele aeriene sunt gata de interceptare a avioanelor rusești deasupra Europei

Video: NATO și partenerii din forțele aeriene sunt gata de interceptare a avioanelor rusești deasupra Europei

F16_Fortele_Aeriene_Turc

Un număr de avioane de luptă din statele membre NATO și țările partenere s-au pregătit împreună, la o bază aeriană din Estonia. Printre abilitățile practicate au fost și interceptările avioanelor inamice . Țările membre NATO implicate în exercițiul au fost Spania, Belgia, Estonia, Lituania, Polonia , Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Națiunile partenere au fost Finlanda și Suedia. Au fost desfășurate diferitele scenarii de luptă ce au presupus pierderi de căi de comunicații, de căutare și salvare, sprijin aerian apropiat, pregătire de luptă la diferite altitudini, exersarea de diversiuni aeriene deaupra aeroporturilor țărilor baltice și realimentarea în aer.

Pentru mai mult urmăriți materiualul video: NATO and partner air forces training for emergency responses and sharpening their cooperation

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: