ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Marea Britanie părăsește UE dar „va rămâne un puternic și angajat aliat NATO”

Video: Marea Britanie părăsește UE dar „va rămâne un puternic și angajat aliat NATO”

NATO_UK_BREXIT_EU

Video: Declarația Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg,  cu privire la rezultatul referendumului britanic asupra UE și NATO (limba engleză)

Britanicii au decis să părăsească Uniunea Europeană. Chiar dacă  își  redefinește relația sa cu UE, știu că poziția Regatului Unit în NATO va rămâne neschimbată. Marea Britanie va rămâne un puternic și angajat aliat NATO, care va continua să joace rolul de lider în Alianța noastră.

„Astăzi, când ne confruntăm cu mai multă instabilitate și incertitudine, NATO este mai important ca niciodată, ca o platformă de cooperare între aliați europeni, precum și între Europa și America de Nord. O alianță NATO puternică, unită și hotărâtă, va rămâne un pilon esențial al stabilității într-o lume turbulentă și o soluție pentru contribuția la pacea și securitatea internațională.

„Alianța rămâne angajată în cooperarea mai strânsă cu Uniunea Europeană. La Summit-ul de la Varșovia din iulie, vom intensifica cooperarea noastră, pentru că împreună suntem mai eficienți în susținerea valorilor noastre comune și păstrarea națiunilor noastre în condiții de siguranță.”

NATO – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: