ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Igor Dodon pus la punct în secția de votare după ce a cerut buletin de vot în „limba moldovenească”. „Nu avem decât în română și rusă!”

Video: Igor Dodon pus la punct în secția de votare după ce a cerut buletin de vot în „limba moldovenească”. „Nu avem decât în română și rusă!”

Igor Dodon a participat la referendumul de demitere a primarului Chișinăului Dorin Chirtoacă. După ce a intrat în secția de votare și s-a legitimat pentru a obține buletinul de vot, a fost întrebat dacă vrea buletin în limba română sau în limba rusă. Președintele Republicii Moldova a răspuns că vrea în „limba moldovenească”. Replica membrei secției de votare a venit însă prompt:„Nu avem decât în limba română și rusă”. După aceast moment stănjenitor, Igor Dodon a răspuns vizibil iritat: „Dați de care aveți”.

****

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: