ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Gest extrem antiromânesc! Harta României Mari ruptă în Parlamentul R. Moldova de antiromânul Vlad Bătrîncea – deputat socialist

Video: Gest extrem antiromânesc! Harta României Mari ruptă în Parlamentul R. Moldova de antiromânul Vlad Bătrîncea – deputat socialist

Cine este acest…

Vlad Batrîncea (în rusă Влад Батрынча; n. 31 martie 1981) este un politician și jurist din Republica Moldova, care din decembrie 2014 este deputat înParlamentul Republicii Moldova. El este secretarul general al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și unul din cei mai activi membri ai formațiunii, cunoscut și prin protestele organizate de PSRM. Totodată, Batrîncea este candidat la titlul de maestru în sport la șah.

La alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 din Republica Moldova a făcut parte din lista candidaților la funcția de deputat din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, locul 83 în listă.

La alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 din Republica Moldova a candidat la funcția de deputat din partea PSRM, fiind al 7-lea în listă, și în consecință câștigând mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Până în 2011 a făcut parte din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM); a fost secretar al Comitetului Raional al PCRM din sectorul Rîșcani, municipiulChișinău.

În 2012 Batrîncea declara în adresa românilor din Republica Moldova: „Aici tot timpul veți fi o minoritate. Plecați acasă, noi în țara noastră ne vom descurca și fără agenți venetici”. (Sursa: Wikipedia)

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.