ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Forțele ruse au intrat în districtul Obolon din Kiev! Un blindat rusesc a trecut peste un automobil civil

Video: Forțele ruse au intrat în districtul Obolon din Kiev! Un blindat rusesc a trecut peste un automobil civil

Forțele ruse au intrat în districtul Obolon din Kiev, unde armata ucraineană se luptă în prezent cu ele.

Armata ucraineană afirmă că forțele armate sunt angajate în lupte la periferia capitalei Kiev, în Dymer și Ivankiv, unde un număr mare de vehicule blindate rusești au avansat, conform BBC.

O postare pe pagina oficială de Facebook a forțelor armate ucrainene a precizat că forțele „continuă să opună rezistență” armetei ruse la nord-vest de capitală.

Ministerul a adăugat că ucrainienii încă mai rezistau la un aerodrom de la periferia orașului – care ar putea deveni o trambulină pentru armata rusă în Kiev dacă trupele rusești îl vor cuceri.

O alta filmare arată cum un blindat rusesc care se deplasa pe o șosea din Kiev a trecut pur si simplu peste un autoturism civil.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: