ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO. Dodon: „Începând cu ziua de azi sunt președinte. Voi fi președintele tuturor și al celor care au votat împotriva mea. Veți simți asta”

VIDEO. Dodon: „Începând cu ziua de azi sunt președinte. Voi fi președintele tuturor și al celor care au votat împotriva mea. Veți simți asta”

Discursul lui Igor Dodon în calitate de câștigător al alegerilor Prezidențiale din Republica Moldova:

„Stimată oponentă politică. Cred că cu toții am înțeles că în această campanie electorală noi am învins. Când am trecut de 820.000 de alegători, noi am depășit limita de 50%. Sunt date preliminare. Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care mi-au încredințat viitorul lor și a acestei țări. Înțeleg responsabilitatea pe care o voi duce. Voi fi președintele tuturor, celor de dreapta și de stânga, cei care vor cu UE și Rusia.

Vreau să mă adresez oponentei politice, Maia Sandu. Vreau să vă felicit pentru un rezultat foarte bun, să vă mulțumesc pentru o campanie electorală dură. Nu avem însă nevoie de ură în societate.

Celor care au votat-o pe Maia Sandu: voi lua în calcul toate dorințele dvs, dar haideți să liniștim spiritele. Diferența totuși este destul de mare. Sunt gata chiar mâine să avem o întrevedere ca să rezolvăm lucrurilor.

Celor din diasporă: stimați prieteni, vă stimez pe fiecare, chiar dacă ați votat împotriva mea. Începând de astăzi, sunt și președintele vostru. O să simțiți acest lucru. ” – Igor Dodon

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: