ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Cum își atrage investitorii? România pol de stabilitate în regiune și o piață atractivă, alegerea strategică și poarta pentru business de la Est la Vest

Video: Cum își atrage investitorii? România pol de stabilitate în regiune și o piață atractivă, alegerea strategică și poarta pentru business de la Est la Vest

Cu o creștere economică susținută și prognozată de 5% în 2016 și 3.8% în 2017, important membru în Uniunea Europeană și în NATO, cu un parteneriat strategic cu SUA și alte guverne ale lumii și cu o industrie IT care contribuie cu 17% la creșterea PIB-ului național, România este un pol de stabilitate în regiune și o piață atractivă formată din 20 de milioane de consumatori.

Cu aceste argumente, dar și multe altele, Invest Romania – organism guvernamental creat pentru a oferi sprijin și consultanță profesională investitorilor străini din România – prezintă care sunt avantajele unor investiții străine directe într-o țară care va înregistra în 2016 și 2017 cea mai mare creștere economică din Europa și care reprezintă un coridor de business de la Est la Vest.

Video: Romania – The Strategic Choice ( România, alegerea strategică) realizat de InvestRomania

Bazându-se pe componente cheie ale atractivității investițiilor – economie, nivelul educației și al competențelor, costurile de trai, nivelul taxelor, infrastructura de internet și a parcurilor industriale – Invest Romania prezintă în videoclipul de mai sus cele mai importante rațiuni care determină un investitor să își lanseze capitalul pe piața românească.

Mai mult decât atât, demersului de promovare i s-au alăturat ambasadorul Olandei în România, țara cu cel mai mare număr de investiții directe în economia românească, dar și directori ai unor reprezentanțe locale de companii multinaționale precum Oracle, Pirelli, Siemens sau Premium Aerotec. (Sursa: Calea Europeană)

romaniabreakingnews.ro

 

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: