ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Criticului formelor fără fond – Titu Maiorescu, „Escadrila Albă” și „România în ochiul uraganului”, în emisiunea „Un Veac de la Marea Unire”

Video: Criticului formelor fără fond – Titu Maiorescu, „Escadrila Albă” și „România în ochiul uraganului”, în emisiunea „Un Veac de la Marea Unire”

În ediţia de astăzi a emisiunii „Un Veac de la Marea Unire” – puteţi urmări evocarea personalității criticului formelor fără fond, Titu Maiorescu, primă partea a filmului documentar intitulat „Escadrila Alba” şi un Dialog Esenţial cu Col. Dr. Vasile Simileanu despre geopolitica pornind de la cartea domniei sale „România în ochiul uraganului”.

Realizator: Alba Catrinel Popescu

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: