ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO: ATAC cu un MORT și trei RĂNIȚI la Slovyansk (Estul Ucrainei)

În regiunea Donețk , unde există  ciocniri în curs de desfășurare între partizanii (pro ruși) și adversarii  federalizarii, a avut loc un conflict armat soldat cu un mort și un rănit. Partizanii (activi) PRO FEDERALIZARE, după unele surse (care au dorit să își păstreze anonimatul), sunt de fapt agenți sub acoperire ai serviciului de informații al armatei ruse și acționează pe teritoriul Ucrainei, pe de o parte asigurând sprijin logistic, material (bani, muniții) și informațional atât pentru militarii armatei ruse (cei fără însemne) cât și pentru facțiunile pro ruse din Ucraina care militează pentru „Federalizare” sau „Independență” sau după caz pentru „Unirea cu Maica Rusia” – în funcție de necesitățile și conform cu cerințele Moscovei iar pe de altă parte participând efectiv la acțiuni diverse…  (N.R. – exact ca in România în decembrie 1989 când în toate zonele cheie acționau turiști sovietici)

Conflictul ar fi început în Slovyansk lângă monumentul poetului Taras Shevchenko. Potrivit martorilor, masina „Renault”  s-a angajat în urmărirea  automobilului – dubiță VW neagru. Martorii au spus că după ce au auzit focuri de armă, din masina de pasageri au fugit  șoferul și o parte din pasageri. Ocupanții mașinii Reanult ar fi deschis focul cu mitraliere asupra acestora. În schimbul de focuri care a urmat două persoane au fost rănite iar un altul a murit (șoferul mașinii ”Reanult”. Un alt glonț a lovit un trecator aflat întâmplător la locul incidentului.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.